topprvi
  • boca_toplogoKa.jpg
  • boca_toplogozzz.jpg
separatorplavi

Osnovne upute u slučaju nesreće

60041 10151485510207854 1347178607 nVožnja bicikla u prirodi je predivan doživljaj i najčešće nas kasnije za nju vezuju najljepše uspomene. Ljepota krajolika, ugodan zrak, miris šume ili livada, dobro društvo - sve su to sastavni dijelovi brdskog biciklizma.

Opširnije...

20 razloga da počnete voziti bicikl

bocaclanakfoto

1. Za vožnju biciklom ne treba vam vozačka dozvola.

2. Na svako odredište stižete brže nego pješice.

3. Bicikliranje vas opušta i rasterećuje nakupljenog stresa bilo da se radi o školi, obitelji ili prijateljima.

Opširnije...

BICIKLIRAJTE

Bocafotoclanak1Želite li za svoje tijelo i zdravlje napraviti nešto pozitivno, dovesti se u fit formu i postići top kondiciju – sjednite na bicikl i biciklirajte.
Bicikliranje je jedan od najučinkovitijih rekreativnih aktivnosti jer su aktivirane sve mišićne skupine, a uz redovitu vožnju, vaše tijelo vrlo brzo će se oblikovati i postati fit.

Opširnije...

UDAHNITE PROLJEĆE

BOCA - foto za clanak tri1Proljeće je tu, a s njim nam stižu ljepši i topliji dani te suhe ceste. Stiglo je vrijeme vožnje na biciklima.
Vožnja na biciklu nije samo dobra rekreacija, izvrsna vježba za srce i snagu kojom se aktiviraju gotovo sve skupine mišića, vježba za ravnotežu i izdržljivost, nego je izvrsna i za prevladavanje stresa, ekološki prihvatljiva jer ne zagađuje okoliš ispušnim plinovima, a osim toga i zabavna i praktična.

Opširnije...

KAKO NAUČITI VOZITI BICIKL?

BOCA - foto za clanak dvaVožnja bicikla je izazov i veselje svakom djetetu. Između četvrte i desete godine života, većina djece razvije fizičku koordinaciju, dobru ravnotežu i princip zaustavljanja na svom triciklu ili biciklu s pomoćnim kotačima, tako da su spremna za učenje vožnje bicikla. No također je potrebna i psihička spremnost (samopouzdanje) te motivacija za učenje vožnje.

Opširnije...